Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum alegi fularul potrivit: Contează vestimentația, dar și trăsăturile faciale

© Sputnik / Станислав Савельев / Accesați arhiva multimediaСильные морозы, архивное фото
Сильные морозы, архивное фото - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fularul este un accesoriu cu dublă utilitate în sezonul rece: ține de cald, dar, totodată, schimbă radical aspectul unei haine de care ai reușit să te plictisești. Scoate-le și pe cele vechi din dulap și poartă-le într-o nouă interpretare.

Nuntă - Sputnik Moldova
Societate
Ce haine îmbraci pentru a merge la nuntă: Greșeli frecvente și recomandări – Video
CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Stiliștii nu pun accentul pe un tip de fular anume în ultimii ani. Îndemnul lor este ca fiecare să poarte ce-i place și ce i se potrivește: fulare clasice, fulare croșetate, fularele circulare de tip guler, fulare din blană, fulare de tipul șalului, fulare lungi, dar și fulare scurte. 

Este preferabil ca fularul să fie moale – astfel va fi comod de purtat chiar și după ce-l înfășori o dată sau de două ori în jurul gâtului.

Dacă ai trăsăturile fine, evită fularul împletit cu relief foarte accentuat.

Recomandările referitoare la asortarea fularului la haine se bazează pe câteva reguli simple. În primul rând, dacă în vestimentaţia ta sunt prezente trei culori, fularul trebuie să repete una din ele. Așa că, îl poţi asorta la culoarea încălţămintei, fustei, pantalonilor, mănuşilor sau centurii.

Мужчина разговаривает по телефону на улице - Sputnik Moldova
Societate
Haine ce simplifică viața bărbaților: Așa vei ști ce îmbraci în orice situație – Video

Dacă vestimentația este într-o singură culoare, fularul trebuie ales într-o nuanţă contrastantă. În cazul hainelor pestriţe, fularul trebuie să repete cea mai puțin prezentă culoare în stofa acestora.

Un alt sfat este ca fularul să fie asortat la culoarea fesului, dacă-l porți.

Capetele unui fular lung, înfăşurat o dată sau de două ori în jurul gâtului, pot fi lăsate liber, în faţă sau pe spate, ori prinse cu ajutorul unei centuri.

Capetele fularelor scurte, pe care nici nu le poți înfășura în jurul gâtului, le poți purta într-o nouă interpretare: prinde-le cu o broșă.

Apropo, fularul este un cadou minunat cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Fluxul de știri
0