Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rămâne în Parlament sau în Consiliul Municipal Chișinău: Ulanov a rezolvat dilema

© Sputnik Денис Уланов
 Денис Уланов  - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală anunță că membrul Partidului ”ȘOR” Denis Ulanov a renunțat la mandatul de consilier municipal în favoarea celui de parlamentar.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sputnik. Deputatul Partidului ”ȘOR” Denis Ulanov a ales să rămână în Parlament și a renunțat la mandatul de consilier municipal. 

Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Politică
Doar unul dintre cei patru candidați la funcția de viceprimar, aprobat de CMC
Potrivit Comisiei Electorale Centrale, în locul lui în CMC va veni Serghei Burgudji, care era următorul candidat la alegerile locale pe lista formațiunii. 

Partidului ”ȘOR” a obținut în urma alegerilor locale generale două mandate în Consiliul Municipal Chișinău. Unul i-a revenit inițial lui Denis Ulanov, care este deputat în Parlament după alegerile legislative din februarie, iar celălalt - lui Valerii Klimenko. 

Serghei Burgudji este lector universitar la Colegiul Internațional de Business și Administrate și președinte al Organizației Teritoriale Botanica a Partidului ”ȘOR”.

Fluxul de știri
0