Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fără scrupule: Ce a pățit un șofer prins beat criță la volan pentru a treia oară

© Pixabay / PexelsȘofer consumând alcool la volan
Șofer consumând alcool la volan - Sputnik Moldova
Abonare
Inconștiența unor șoferi pare să nu aibă limite. Un bărbat din Briceni a fost prins pentru a treia oară beat criță la volan. Nu și-a învățat lecția nici după ce a plătit amenzi usturătoare și a rămas și fără permis de conducere.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 31 de ani din raionul Briceni a fost condamnat de Judecătoria Edineț la cinci luni de închisoare în penitenciar de tip deschis, după ce a fost prins, pentru a treia oară, în stare de ebrietate la volan. 

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Demență totală: Femeie ucisă la Florești de un șofer beat - Video

Șoferul a rămas și fără permis de conducere. El nu va putea urca la volan timp de doi ani de la pronunțarea sentinței. 

Anterior, bărbatul a mai fost condamnat de două ori pentru infracțiuni similare. Ultima dată, a plătit o amendă de 16 mii de lei pentru că a urcat beat criță la volan și a fost lipsit pentru o perioadă de permisul de conducere.

Procurorii nu sunt de acord cu decizia Judecătoriei Edineț, pe care o consideră prea blândă, și o vor contesta la Curtea de Apel Bălți, unde vor cere o pedeapsă mai dură pentru inculpat - ispășirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

Fluxul de știri
0