Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi hotelieri din Chișinău, în vizorul procurorilor: Iată ce au făcut

CC0 / Pixabay / 4711018 / Arest
Arest - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze speciale a efectuat percheziții în birourile și la domiciliile unor agenți economici care prestează servicii hoteliere în Chișinău.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sptnik. Doi hotelieri din Chișinău sunt acuzați că au prejudiciat statul cu trei milioane de lei, după ce au ascuns o bună parte din veniturile înregistrate. 

“The outcome of the Mt. Gox bankruptcy proceedings will deeply affect the Bitcoin community as a whole,” said Kraken CEO Jesse Powell. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Evaziune fisclă în lumea virtuală

Potrivit procurorilor, cei doi suspecți au inclus date false în rapoartele financiare și documentele contabile.

Oamenii legii au efectuat percheziții în birourile și domiciliile bănuiților, unde au găsit acte care ar demonstra că aceștia își desfășurau activitatea cu abateri de la legislație.

Calculele efectuate de anchetatori arată că hotelierii ar fi prejudiciat statul cu trei milioane de lei. Suspecții riscă până la cinci ani de închisoare și amenzi de până la 350 de mii de lei.

Fluxul de știri
0