Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Focuri de armă la granița Republicii Moldova: Patru persoane rănite

© Sputnik / Irina LeahovaКПП Кучурганы
КПП Кучурганы - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră anunță că un grup de cetățeni ucraineni a încercat să introducă în Republica Moldova mai multe cutii cu țigări de contrabandă.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sputnik. Patru ucraineni au fost răniți de grănicierii din țara vecină, după ce au încercat să introducă în Republica Moldova mai multe loturi de țigări de contrabandă.

Viță de vie  - Sputnik Moldova
Societate
Focuri de armă într-o plantație de viță de vie: Ce s-a întâmplat - Detalii

Incidentul s-a produs noaptea trecută la punctul de trecere a frontierei Clocușna-Gvozdovțî. Grănicerii ucraineni au somat cele patru persoane să se oprească și au tras câteva focuri de avertizare în aer. Pentru că indivizi nu s-au supus și chiar au devenit agresivi, grănicierii au tras focuri de armă în direcția lor. Suspecții au fost răniți și au fost transportați la un spital din Ucraina. 

Polițiștii de frontieră din Moldova împreună cu angajații Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei efectuează percheziții la mai multe adrese de pe teritoriul ambelor țări.

Cazul a ajuns și în atenția șefului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, care a mers la Direcția regională Nord a instituției pentru a discuta cu omologul său din Ucraina, Serghei Deineko.

Pe segmentul de frontieră în care s-a produs incidentul, dar și în zonele adiacente au fost dislocate forțe suplimentare din rezerva Poliției de Frontieră, cu tehnica specială pentru supravegherea graniței.

Fluxul de știri
0