Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Focuri de armă într-o plantație de viță de vie: Ce s-a întâmplat - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariViță de vie
Viță de vie  - Sputnik Moldova
Abonare
Un paznic a fost agresat de doi bărbați care au intrat într-o plantație de viță de vie pentru a fura struguri.

CHIȘINĂU, 23 sept - Sputnik. Împușcături într-o plantație de viță de vie din Sângerei. Ofițerului de presă al Poliției din Sângerei, Ina Moscaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că un paznic de 56 de ani a încercat să oprească doi bărbați care au venit la furat struguri, dar a fost agresat de aceștia.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Hoții au venit la furat cu o motocicletă de culoare neagră. Paznicul s-a apropiat de ei și i-a îndemnat să părăsească plantația. aceștia însă nu au ținut cont de cuvintele bărbatului, amenințându-l și agresându-l fizic. Unul dintre ei l-a lovit pe paznic cu pumnii în regiunea capului. Acesta s-a ales cu mai multe traumatisme.

Mai mult decât atât, unul dintre hoți a scos o armă de vânătoare din atașul motocicletei și a împușcat într-un câine, provocându-i o plaga la laba stângă din față. 

Poliția a mers la fața locului și, în scurt timp, a identificat făptașii. Este vorba despre doi bărbați, de 37 și 51 de ani, ambii locuitori ai satului Prepelița, raionul Sângerei. La moment au loc acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Fluxul de știri
0