Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pregătiți-vă pentru cea mai distractivă serată pentru studenți: Unde și când va avea loc

© Sputnik / Miroslav RotariElena Iepure
Elena Iepure - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de studenți își vor demonstra talentul în cadrul unei serate distractive, dedicată Zilei Internaționale a Tineretului și a Studenților.
Pregătiți-vă pentru cea mai distractivă serată pentru studenți: Unde și când va avea loc

În data de 20 noiembrie, în incinta Casei de Cultură a Universității de Stat din Moldova, se va desfășura Festivalului interuniversitar "Constelația Dansului și a Muzicii".

Studenți la curs - Sputnik Moldova
Educație
În ce condiții un student poate trece de la studii cu taxă la cele cu finanțare bugetară

Zeci de tineri din cadrul a șapte instituții universitare din țară, precum Universitatea Pedagocică de Stat "Ion Creangă"; Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice; Academia de Studii Economice din Moldova; Universitatea de Stat din Moldova ș.a, își vor demonstra abilitățile muzicale și coregrafice în fața unui public larg de spectatori.

Evenimentul este organizat grație relațiilor de colaborare dintre Pretura sectorului Buiucani și Universitatea de Stat din Moldova, în cadrul decadei Tineretului, dedicată Zilei Internaționale a Studenților.

"Prin intermediul acestei serate, ne dorim să dezvoltăm interesul tinerilor pentru artă. Cunoaștem că în prezent au alte preocupări, iar dezvoltarea tehnologiilor uneori le captează prea mult atenția", a declarant pentru Sputnik șefa Direcției Cultură, Tineret și Sport din sectorul Buiucani, Elena Iepure.

De asemenea, spectatorii vor fi delectați cu un show de excepție prezentat de artiștii moldoveni precum Costi Burlacu și Corina Țepeș, Doinița Gherman, Mariana Mihăilă, Laurențiu Popescu ș.a.

Festivalul interuniversitar, "Constelația Dansului și a Muzicii" a devenit o tradiție frumoasă ce se desfășoară deja de șapte ani în incinta Casei de Cultură a Universității de Stat din Moldova.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0