Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noua pasiune a moldovencei care a câștigat titlul „Grandma World 2019"

© Sputnik / Miroslav RotariIraida Gorea
Iraida Gorea - Sputnik Moldova
Abonare
Cea mai frumoasă bunică din lume, recunoscută și apreciată la un prestigios concurs mondial din Bulgaria, Iraida Gorea, spune că-i pasă de viitorul planetei și încearcă zilnic să facă pași mărunți pentru un viitor mai bun.
Noua pasiunea a moldovencei care a câștigat titlul "Grandma World 2019"

Torbițele ecologice sunt noua pasiune a Iraidei Gorea, câștigătoarea titlului „Cea mai frumoasă bunicuță din lume".

Iraida Gorea spune că a renunțat la pungile din plastic și coase torbe din pânză. De fapt, aceasta este mai mult decât o pasiune pentru ea - este un stil de viață.

"Modul de viață eco nu este doar un trand sau un cuvânt la modă. Acesta trebuie să unească în jurul său toată lumea. De fiecare din noi depinde viitorul planetei", a menționat Iraida Gorea.

Nicolae Cojocaru - Sputnik Moldova
Hrană ecologică, direct de la producătorii autohtoni: Iată unde o puteți găsi
Iraida Gorea este un exemplu de bunicuță modernă – frumoasă, îngrijită, muncitoare, fericită, o mamă și o bunică iubitoare, cu încredere în forțele proprii. În vârstă de 52 de ani, femeia a câștigat titlul „Mrs. Universe Grandma 2019", la cel mai prestigios concurs al bunicilor, care a avut loc la Sofia, capitala Bulgariei. La concurs au participat 23 de femei de pe cinci continente, cu vârste cuprinse între 43 și 83 de ani.

Femeia are o experiență de viață impresionantă. Alături de cele șapte surori ale sale, a crescut la o școală-internat. Iar soțul a lăsat-o cu trei copii mici în brațe. Apoi a aflat că suferă de cancer, cu care a luptat doi ani. Iraida Gorea își dorește ca lumea să devină mai bună, mai înțelegătoare și mai tolerantă.

"Zi de zi, fiecare dintre noi trebuie să facă ceva pentru a schimba lumea spre bine", a punctat ea.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0