Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

"Ce lipseşte în CV-ul meu" – workshop destinat tinerilor care își caută un loc de muncă

© SputnikDiana Moraru
Diana Moraru - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 27-30 noiembrie curent, la Chișinău se va desfășura workshop-ul "Ce lipseşte în CV-ul meu", moderat de fondatoarea International Coaching Solutions din Marea Britanie, Diana Moraru.
"Ce lipseşte în CV-ul meu" – workshop destinat tinerilor care își caută un loc de muncă

Diana Moraru - moldoveanca stabilită de mai bine de zece ani în Londra și fondatoarea Internațional Coaching Solutions din Marea Britanie, afirmă că CV-ul este de fapt este cartea de vizită a unei persoane. De formularea și conținutul CV-ului depinde dacă vei fi acceptat sau nu la locul de muncă pe care ți-l dorești.

Moraru Diana - Sputnik Moldova
Important pentru viitorii angajați: Greșelile pe care trebuie să le eviți într-un CV

Astfel, Diana Moraru organizează un workshop "Ce lipseşte în CV-ul meu", adresat studenților din anii II și III, persoanelor care își încheie studiile la colegiu sau celor care își doresc să lucreze peste hotare. Totodată, la eveniment pot participa și persoanele care activează în resurse umane, persoanele care doresc să revină în câmpul muncii după o perioada lungă de pauză, cele care doresc să facă o schimbare în parcursul profesional, precum și persoanele care nu știu către ce loc de muncă să se orienteze.

"Va fi un workchop bazat pe practică, fără multă teorie. Workshopul se va desfășura timp de trei ore, iar în sală vor fi maximum 20-30 de persoane", a declarat pentru Sputnik Diana Moraru.

Evenimentul va avea loc la Universitatea de Stat din Moldova (USM), strada Mihail Kogalniceanu 65 (bl. 1).

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0