Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O parte din centrul istoric al Chișinăului, închisă până în decembrie

© Sputnik / Miroslav RotariSemafor
Semafor - Sputnik Moldova
Abonare
Pe aici nu se trece: O parte din centrul istoric al Chișinăului va fi închisă pentru circulația transportului până la sfârșitul lui decembrie.

CHIȘINĂU, 11 nov – Sputnik. Începând de astăzi, 11 noiembrie, se închide o porțiune din strada Bălănescu și strada Avram Iancu din Chișinău. Circulația va fi sistată până în luna decembrie.

Нанесение дорожной разметки в Кишиневе - Sputnik Moldova
În atenția șoferilor: Circulație sistată timp de trei săptămâni în centrul Capitalei

Primăria municipiului Chişinău informează că, în perioada 11 noiembrie – 20 decembrie, va fi sistată circulația rutieră pe str. Bălănescu și str. Avram Iancu, în perimetrul str. Tighina - str. Ismail.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct din zona istorică a orașului de către S.A. „Apă - Canal Chișinău.

Astfel,  circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • itinerarul rutei de microbuz nr. 157 se modifică de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit;
  • itinerarele rutelor de microbuz nr. 166, nr. 171 și nr. 174 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun și în continuare conform traseelor stabilite.
© Sputnik / MoldovaO parte din centrul istoric al Chișinăului, închisă până în decembrie
O parte din centrul istoric al Chișinăului, închisă până în decembrie - Sputnik Moldova
O parte din centrul istoric al Chișinăului, închisă până în decembrie
Fluxul de știri
0