Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În atenția șoferilor: Circulație sistată timp de trei săptămâni în centrul Capitalei

© Photo : Primăria municipiului ChișinăuНанесение дорожной разметки в Кишиневе
Нанесение дорожной разметки в Кишиневе - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Timp de trei săptămâni, circulația pe o stradă din centrul Capitalei va fi sistată - Primăria îi atenționează pe șoferi și anunță despre schimbarea itinerarului transportului public.

CHIȘINĂU, 28 oct - Sputnik. Circulația pe strada 31 August 1989 din Capitală va fi sistată timp de două săptămâni. Primăria Capitalei anunță că lucrările de reparație, în perimetrul str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni - str. Alexandr Pușkin, vor avea loc în perioada 28 octombrie - 17 noiembrie.

”Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II, (BERD, BEI) (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun)”, informează Primăria printr-un comunicat.

Circulaţia transportului public va fi organizată conform următorului itinerar:

Liniile de troleibuz nr. 7, 11, 25 și 32 de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni:  prelungit până la strada Alexe Mateevici.

Liniile de troleibuz nr. 30 și nr. 31 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare conform itinerarului stabilit.

Linia de autobuz nr. 26: pe direcția sectorului Râșcani - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Днестр  - Sputnik Moldova
Societate
Un punct vamal și-a sistat activitatea în această dimineață

Liniile de microbuz nr. 101, 103 și 188 se modifică după cum urmează: de pe str. 31 August 1989 pe str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni, str. București și în continuare conform traseelor stabilite.

Serviciile municipale de profil solicită scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Totodată, șoferii din Capitală, care vor circula prin zona unde este anunțată suspendarea traficului rutier, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Fluxul de știri
0