Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Guvernul se întrunește în ședință: Andrei Năstase, raportor pe trei chestiuni

© Sputnik / Miroslav RotariДом Правительства
Дом Правительства - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Guvernul va discuta în ședința din 6 noiembrie despre reabilitarea și extinderea drumului național M1. Alte chestiuni de pe agendă vizează numirile de cadre, modelul actelor de identitate, acordul cu Italia privind conversiunea permiselor auto.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Guvernul Republicii Moldova se întrunește în ședință miercuri, 6 noiembrie, cu începere de la ora 13:00.

Primul subiect de pe ordinea zi este „cu privire la cadre”.

Ședința Guvernului - Sputnik Moldova
Politică
PSRM va propune coaliției de guvernare remanierea unor miniștri din Guvernul Sandu

Conform agendei, vicepremierul Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne, va fi raportor pe trei chestiuni: Cu privire la modelele actelor de identitate din sistemul național de pașapoarte; Cu privire la modificarea unor hotărâri ale Guvernului și la abrogarea unei hotărâri de Guvern; Cu privire la aprobarea Acordului între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Italiene, întocmit prin schimb de note la 8 august 2019, privind modificarea Acordului între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Italiene privind conversiunea permiselor de conducere, semnat la Roma la 27 noiembrie 2003.

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, va prezenta raportul pe subiectul „cu privire la transmiterea unor terenuri și executarea lucrărilor de reabilitare și extindere a drumului național M1 frontiera cu România–Leușeni–Chișinău–Dubăsari–frontiera cu Ucraina, km 95,3–96,0”.

Fondul Monetar Internațional - Sputnik Moldova
Dezvăluiri scandaloase: Ion Chicu spune că Republica Moldova se poate descurca fără FMI

De asemenea, Guvernul va examina modificări la anexa Hotărârea Guvernului nr.213/2002 cu privire la constituirea Consiliului de administrație al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Pe această chestiune, raportul va fi prezentat de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco.   

Fluxul de știri
0