Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În ziua alegerilor, ASP eliberează în mod gratuit buletine de identitate provizorii

© Sputnik / Miroslav RotariBuletin de identitate
Buletin de identitate - Sputnik Moldova
Abonare
Subdiviziunile teritoriale ale ASP vor elibera buletinele de identitate provizorii în mod gratuit și vor înmâna solicitanților actele de identitate confecționate.

CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Agenția Servicii Publice informează cetățenii cu drept de vot ai Republicii Moldova că astăzi, 03 noiembrie, în contextul asigurării bunei desfășurări a turului al doilea de scrutin pentru alegerile locale generale, subdiviziunile teritoriale ale ASP activează de la ora 07:00 până la 21:00.

Второй тур местных выборов в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
CEC: La două secții de votare au fost înregistrate incidente la deschidere

În acest interval de timp vor fi eliberate buletinele de identitate provizorii în mod gratuit și le vor fi înmânate solicitanților actele de identitate confecționate.

Cetățenii vor fi deserviți conform principiului teritorial la centrele multifuncționale ale ASP în a cărei rază de competență teritorială solicitantul are înregistrare la domiciliu sau la reședința temporară, care este valabilă.

Solicitanții nu vor prezenta documente de stare civilă dacă nu au intervenit schimbări în datele personale de la eliberarea ultimului act de identitate sau în cazul în care informația cu privire la datele personale și modificarea lor se atestă în Registrul de Stat al Populației.

Fluxul de știri
0