Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Năstase: Am votat cu gândul la Chișinău și la Republica Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariПразднование Дня независимости в Молдове
Празднование Дня независимости в Молдове - Sputnik Moldova
Abonare
Andrei Năstase s-a prezentat la secția de votare însoțit de soția și fiica sa, așa cum a făcut-o și în primul tur de scrutin.

CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Unul dintre candidații la funcția de primar al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, și-a exprimat dreptul la vot în cadrul turului doi al alegerilor locale generale.

Năstase s-a prezentat la secția de votare însoțit de soția și fiica sa, așa cum a făcut-o și în primul tur de scrutin. Alături de candidatul la funcția de primar a fost și un grup de consilieri din partea Blocului ACUM.

Dorin Cimil - Sputnik Moldova
Societate
Președintele CEC, un ultim apel către candidații electorali

După ce și-a exprimat dreptul la vot, Năstase a declarat că votul dat pentru funcția de primar al municipiului Chișinău este foarte important, deoarece de rezultatul acestui scrutin depinde drumul pe care-l va alege mai departe Republica Moldova.

”De rezultatul alegerilor de astăzi, mai cu seamă din municipiul Chișinău, depinde viitorul țării noastre”, a declarat Năstase.  

Acesta a mai spus că ”a votat pentru principiile și valorile în care crede”.

”Pentru dreptul nostru la o viață mai bună, bunăstare, echitate socială, societate liberă de minciună și trădare. Am votat cu gândul la Chișinău, suburbii, la Moldova” , a spus Năstase.

Acesta a îndemnat cetățenii să nu stea acasă, ci să iasă la vot să-și exercite dreptul lor constituțional de a vota.  

Fluxul de știri
0