Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sechestru pe 13 milioane de lei: informații de ultimă oră de la CNA

© Sputnik / Miroslav RotariНЦБК
НЦБК - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit informațiilor furnizate în această dimineață de CNA, ARBI a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de 12,8 milioane de lei în baza delegaţiilor procurorilor.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale (ARBI) din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA) a pus săptămâna trecută sechestru pe 13 milioane de lei.

Potrivit informațiilor furnizate în această dimineață de CNA, ARBI a aplicat, săptămâna trecută, sechestru pe bunuri în valoare de 12,8 milioane de lei în baza delegaţiilor procurorilor.

Ion Pruteanu  - Sputnik Moldova
CNA atenționează: această practică nu va fi tolerată în școli

Direcţia analitică a CNA a efectuat șapte analize operaţionale pe cauze penale. Direcţia legislaţie a elaborat expertiza anticorupţie pe marginea a 14 proiecte de legi şi a dat 17 avize.

Săptămâna trecută, la Cancelaria CNA au fost înregistrate 1403 materiale, dintre care 46 sunt petiţii. La linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 49 de apeluri, 8 din ele fiind de competenţa CNA.

Direcţia educaţie anticorupţie a CNA a desfășurat 17 activităţi, iar săptămâna aceasta are planificate 19 instruiri pentru funcţionarii publici.

CNA anunță că săptămâna trecută au fost eliberate 151 de caziere de integritate.

Potrivit ofițerului de presă al CNA, 12 persoane sunt arestate în dosarele CNA.  Dintre acestea, 9 se află în penitenciare şi 3 în arest la domiciliu.

Fluxul de știri
0