Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Năstase are dreptate că nu-și aduce familia acasă: Cazul de astă noapte, din Strășeni

© UgraproПолуоткрытый люк
Полуоткрытый люк  - Sputnik Moldova
Abonare
De ce Năstase are dreptate atunci când refuză să-și aducă familia din străinătate în Republica Moldova? - Iată ce i s-a întâmplat noaptea, în orașul Strășeni, unei fetițe de doar nouă ani.

CHIȘINĂU, 24 oct - Sputnik. Presa locală scrie în această dimineață că fetița de nouă ani care, pur și simplu, a dispărut ieri seara în orașul Strășeni, din fericire, a fost găsită în această noapte.

Stradă din Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Situația se repetă în Capitală: Iată ce s-a întâmplat chiar în această noapte

Copila de nouă ani a ieșit din casă ieri seara, pe la ora 17:00, și a mers să cumpere pâine de la un magazin aflat în perimetru autogării din localitate. A plecat, dar nu a mai revenit.

Părinții au alertat poliția și chiar au postat un anunț pe rețelele de socializare.

După șase ore de căutare, oamenii legii au găsit-o pe minoră care căzu-se într-o gură de canalizare care nu avea capac. Fetița s-a prăbușit într-o groapă de aproape trei metri adâncime.

Presa scrie că oamenii legii au găsit-o grație perspicacității unui polițist, care a urmărit cele mai recente imagini video cu fetița luate de la camerele de supraveghere. De fapt, camerele au surprins o imagine care părea desprinsă dintr-un film fantastic: într-un moment, copila a dispărut din imagine de parcă a înghițit-o pământul, lucru care s-a și întâmplat de fapt.

Nicolae Popescu - Sputnik Moldova
Renegocierea Acordului de Liber Schimb sau în ce limbă vorbește ministrul Nicu Popescu

Acum că toată presa de opoziție face mare bășcălie mare pe seama lui Andrei Năstase și a soției sale, Angela, care în timpul alegerilor din 20 octombrie a declarat că evită să revină cu familia în Chișinău și în Republica Moldova pentru că nu se simte în siguranță. Cu adevărat, situația este de o ilaritate imensă: ministrul de Interne al unei țări, fie și suspendat din funcție pe perioada campaniei electorale, spune că nu își aduce familia acasă pentru că aceasta nu se află în siguranță. Și culmea, tot el participă la alegerile locale și vrea să fie primar al orașului în care refuză să-și aducă familia pentru că nu se află în siguranță.

Dar, cazul din noaptea trecută din Strășeni îi dă dreptate lui Andrei Năstase: cu adevărat cetățenii moldoveni nu au nicio siguranță dacă pot să dispară, să se prăbușească în pământ chiar în mijlocul unui oraș ca Strășenii.

Fluxul de știri
0