Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Situația se repetă în Capitală: Iată ce s-a întâmplat chiar în această noapte

© Sputnik / Мирослав РотарьStradă din Chișinău
Stradă din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Chișinăuienii par să se fi obișnuit deja cu situația când apa ”izvorăște” chiar sub picioarele lor pe străzile orașului, iar pe carosabil curg râuri deși nu a mai plouat deja de săptămâni bune.

CHIȘINĂU, 22 sept – Sputnic. Ieri vă relatam despre două cazuri care au avut loc vineri și sâmbătă în Capitală, când două ”havuzuri” au apărut din senin pe străzile Chișinăului.

Locuitorii capitalei Moldovei s-au obișnuit însă cu astfel de situații, cu care se ciocnesc aproape în fiecare zi pe o strada sau alta. Dovadă este și postarea pe care a făcut-o un internaut astăzi pe rețelele de socializare.

Doar la Chișinău poți vedea așa ceva: Iată ce s-a întâmplat în centrul Capitalei>>>

Apa a început să ”izvorască” chiar din asfalt pe strada Ismail 88. Autorul postării spune că problema a început încă din noapte.

Sâmbătă, ”potopul” a venit chiar în centrul Capitalei, la intersecția străzilor Tighina și Columna. După cum se poate vedea din înregistrarea video, apa răzbate dintr-o gură de canalizare, iar oamenii și mijloacele de transport încearcă să ocolească băltoacele și să ajungă cu bine ”pe uscat”.

Vineri, un adevărat havuz, cu o coloană de apă de câțiva metri înălțime, i-a bucurat pe cei care se aflau la vremea respectivă pe strada Albișoara.

Și cum alegerile pentru Primăria Chișinău sunt aproape, rămâne de văzut cum vor comenta această situație candidații înscriși în cursa electorală.

Fluxul de știri
0