Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Salarii de 30 de mii de lei pe lună în Moldova. Cine le poate primi

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Cel mai mare salariu propus de angajatorii din Moldova se ridică la 30 de mii de lei pe lună, echivalent cu 1500 de euro.

CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik. Agenția Națională pentru Ocuparea forței de Muncă (ANOFM) a publicat topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Moldova. Ofertele tentante au fost prezentate la ANOFM de agenții economici din mai multe regiuni ale țării, inclusiv din municipiul Chișinău.

Cel mai mare salariu propus de angajatorii din Moldova se ridică la 30 de mii de lei pe lună, echivalent cu 1500 de euro. Astfel, peroanele care au experiență managerială în construcții pot depune CV-ul la SRL Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi, filiala din Comrat.

Молдавские леи - Sputnik Moldova
Salarii europene în Moldova: unde poți primi până la 30 de mii de lei pe lună

Un salariu lunar de până la 30 de mii de lei pe lună oferă și compania Sade - Compagnie Generale de Travaux Dhydrauliqu SRL din Chișinău. Firma este în căutarea unui inginer căruia îi oferă o remunerare lunară de la 25 de mii la 30 de mii de lei.

De asemenea, și persoanele licențiate în IT solicita postul de programator la întreprinderea Pentalog CHI din Chișinău. Agentul economic anunță cinci posturi vacante cu un salariu maxim de până la 30 de mii de lei pe lună.

Un salariu de până la 25 de mi de lei oferă și SRL DSC Draexlmaeir Sisteme de Cablare, filiala Bălți. Întreprinderea este în căutarea unui șef de atelier, căruia îi va oferi o remunerare lunară de la 20 de mii la 25 de mii de lei.

Societatea pe Acțiuni Tutun CTC este în căutarea mașiniștilor-reglori și a specialiștilor în domeniul calității. Pentru aceste posturi, compania oferă un salariu lunar de 20 de mii de lei.

Dacă credeați că șoferii din Moldova sunt plătiți prost, atunci greșiți. Un salariu de 20 de mii de lei este posibil să fie ridicat în fiecare lună și de cei care au un permis de conducere și o experiență în șofat. Întreprinderea din Strășeni – Eurotim-Com – este în căutarea unui conducător auto. Compania anunță un loc vacant la care pot pretinde toate persoanele care au calificarea necesară. Salariul lunar variază între 15 mii și 20 de mii de lei.

Premierul, despre condițiile în care pot fi majorate salariile și create locuri de muncă>>>

Întreprinderea Steaua Reds anunță două posturi vacante pentru operatorii de utilaje de tricotat. Salariul lunar va varia între 15 mii și 20 de mii de lei.

Până la 20 de mii de lei pe lună oferă și SRL Maestro Fruits. Întreprinderea a anunțat locuri vacante pentru ingineri tehnologi și manageri.   

În topul ofertelor de muncă cu un salariu de 29 de mii de lei pe lună se situează și propunerea care vine din partea Stellar Group SRL. Întreprinderea anunță două posturi vacante de programatori, care este plătit cu până la 20 de mii de lei pe lună.

Mărimea salariului mediu pe economie în anul 2019 este de 6975 de lei. Din 1 mai 2019, cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real este stabilit în mărime de 16,42 de lei pe oră sau 2775 de lei pe lună.

Fluxul de știri
0