Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția a reținut suspecții în cazul omorului perceptorului fiscal din Călărași

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la INI
Percheziții la INI  - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reținut trei suspecți cazul omorului perceptorului fiscal din raionul Călărași. Aceștia s-au dovedit a fi trei indivizi de 17, 22 și 32 de ani.

CHIȘINĂU, 7 oct – Sputnik. Perceptorul fiscal din Meleșeni, Călărași, ar fi fost ucis de trei indivizi, dintre care unul este minor. Inspectoratul General de Poliție anunță că a reținuți trei suspecți în cazul omorului care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, săptămâna trecută. Oamenii legii au reținut trei indivizi de 17, 22 și 32 de ani, suspectați că ar fi ucis-o pe femeie în propria casă.

Crimă ca în anii 90: i-au legat mâinile și picioarele, și au bătut-o până a murit>>>

”Doi dintre suspecți, au fost reținuți în apropierea frontierei româno-ungare”, anunță Poliția.

Crima a avut loc în noaptea de 3 spre 4 octombrie. Indivizii au intrat în casa femeii, i-au legat mâinile și picioarele și i-au aplicat multiple lovituri, în special în regiunea capului și a abdomenului, până aceasta a decedat.

Trupul victimei a fost găsit de unul dintre cei cinci fii ai săi. Femeia locuia de una singură. Acesta lucra perceptor fiscal la Primăria din localitate.

Băiatul acesteia s-a alertat după ce a văzut că mama sa nu răspunde la telefon ziua întreagă. În seara zilei de vineri, a venit la casa părintească, unde a găsit o scenă de groază. Mama sa zăcea moartă la podea, cu mâinile și picioarele legate și cu vizibile răni pe întreg corpul.

În casă era dezordine, covorul de pe perete era jos. Hoții au umblat prin dulapuri, în sobă și chiar în frigider. S-a stabilit că din casă lipsesc 40 de mii de lei.

Inspectoratului de Poliție Călărași a pornit un dosar penal pentru omor și tâlhărie. 

În cadrul măsurilor speciale de investigație efectuate de către angajații Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu  angajații Inspectoratului de Poliție și Procuratura din Călărași, au fost identificați bănuiții de comiterea crimei, care s-au dovedit a fi un minor de 17 ani din raionul Călărași și doi bărbați de 22 și 32 de ani din raionul Nisporeni și Drochia. Ultimii doi au fost anterior judecați pentru viol, jaf, excrocherie.

La 6 octombrie, unul dintre suspecți a fost reținut. Acesta și-a recunoscut vina. În privința celorlalți suspecți, polițiștii au stabilit că aceștia ar fi traversat frontiera de stat prin PTF Costești-Stânca.

Astăzi, 7 octombrie, angajații Direcției Combaterea Crimelor Grave a INI și Direcției Investigații Criminale din România i-au reținut pe cei doi bănuiți în apropierea frontierei  româno-ungare. Aceștia urmează să fie extrădați și diferiți justiției.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă 25 de ani sau pe detenție viață.

Fluxul de știri
0