Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un accident cu implicarea unui microbuz: o persoană a murit

Abonare
Un microbuz din Republica Moldova care se deplasa spre Cluj Napoca a ieşit de pe carosabil şi a lovit un stâlp de beton. Șoferul a murit pe loc.

CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Un microbuz care transporta cetățeni ai Republicii Moldova a fost implicat într-un grav accident de circulație în România. O persoană a decedat, iar alte două persoane au suferit răni ușoare.

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza localităţii Bunesti. Un microbuz din Republica Moldova care se deplasa spre Cluj Napoca a ieşit de pe carosabil şi a lovit un stâlp de beton.

ДТП в Румынии - Sputnik Moldova
Accidente
Impact fatal: un TIR s-a izbit într-un microbuz, 10 morți și 7 răniți

În microbuz erau opt pasageri din Republica Moldova. Aceștia se îndreptau spre Germania.

Medicii sosiți la fața locului l-au găsit pe șoferul microbuzului în stop cardio-respirator. Imediat după ce pompierii l-au descarcerat, au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind nevoiți să declare decesul. Pasagerii au scăpat cu viață. Doi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale dar fără spitalizare.

”Din primele cercetări, se pare că şoferul ar fi adormit la volan din cauza oboselii”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Șoferul era din Iași, avea 30 ani, era căsătorit.

Fluxul de știri
0