Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Impact fatal: un TIR s-a izbit într-un microbuz, 10 morți și 7 răniți

Abonare
Sâmbăta neagră pe traseu. Un TIR s-a izbit violent într-un microbuz în care erau 16 persoane. 10 persoane au murit: 9 din microbuz și șoferul TIR-ului.

CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Zece persoane au murit şi șapte au fost rănite în urma unui tragic accident rutier produs sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, România. Potrivit presei locale, acesta este cel mai grav accident rutier petrecut în 2019, în România.

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil la Hâncești: 21 de victime, unele în stare extrem de gravă

În accident au fost  implicate un microbuz şi un TIR. În microbuz se aflau 16 persoane. Nouă persoane au murit, printre care și șoferul TIR –ului, iar a zecea persoană a murit în drum spre spital.  

Autoritățile române au declanșat planul roșu de intervenție care a durat timp de trei ore.

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul TIR-ului ar fi adormit la volan, a ieșit pe contrasens și s-a izbit în microbuzul în care erau 16 persoane, angajați ai unei companii.

Echipele de salvare care au sosit la fața locului au găsit 15 persoane încarcerate în microbuz. Opt decedaseră. Șoferul TIR-ului a murit pe loc. Din păcate, și șoferul microbuzului se află printre decedați, scrie presa din România.

Fluxul de știri
0