Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A murit una dintre victimele accidentului de la Hâncești

© Sputnik / Miroslav RotariСвеча
Свеча  - Sputnik Moldova
Abonare
Din cei trei copii internați, unul era în stare extrem de gravă. Acesta a decedat câteva ore mai târziu la spital. În total, în accident au avut de suferit 21 de persoane.

CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Copilul de câteva luni care a fost rănit grav în urma accidentului ce s-a produs în ajun, în raionul Hâncești, a decedat la spital. Informația a fost confirmată de responsabilii de la Ministerul Sănătății. Este vorba despre copilul cuplului care se afla în mașina de model Volkswagen Golf. Părinții acestuia, la fel, sunt încă în stare gravă la spital.

21 de persoane au fost rănite, printre care trei copii, într-un grav accident cu implicarea unui microbuz de rută și un autoturism în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei, raionul Hâncești.

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil la Hâncești: 21 de victime, unele în stare extrem de gravă

Un microbuz de model Mercedes Sprinter de pe ruta Chișinău –Basarabeasca și autoturismul Volkswagen s-au tamponat în timpul deplasării.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri. Salvatorii au stabilit că în urma accidentului o persoană din autoturismul Volkswagen Golf a rămas blocată între fiare. Angajații IGSU au efectuat lucrări de descarcerare.

Toate persoanele rănite au fost preluate de Serviciul asistență medicală urgentă și transportate la spital. Au fost spitalizate 21 persoane, dintre care 3 copii.

Din cei trei copii internați, unul era în stare extrem de gravă. Acesta a decedat câteva ore mai târziu la spital. Alți doi copii sunt în stare gravă. Din 18 maturi internați - 3 pacienți sunt în stare gravă, iar 15 sunt în stare stabilă.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Fluxul de știri
0