Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil la Hâncești: 21 de victime, unele în stare extrem de gravă

© Sputnik / Rodion ProcaAccident
Accident - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Din cei trei copii internați, unul este în stare extrem de gravă și alți doi în stare gravă. Din 18 maturi internați - 3 pacienți sunt în stare gravă, iar 15 sunt în stare stabilă.

CHIȘINĂU, 4 oct – Sputnik. 21 de persoane au fost rănite, printre care trei copii, într-un grav accident cu implicarea unui microbuz de rută și un autoturism în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei, raionul Hâncești. Unul din cei trei copii este în stare extrem de gravă, potrivit datelor prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Accidentul a avut loc aproape de ora 12:00. Un microbuz de model Mercedes Sprinter de pe ruta Chișinău –Basarabeasca și autoturismul Volkswagen s-au tamponat în timpul deplasării.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri. Salvatorii au stabilit că în urma accidentului o persoană din autoturismul Volkswagen Golf a rămas blocată între fiare. Angajații IGSU au efectuat lucrări de descarcerare.

Toate persoanele rănite au fost preluate de Serviciul asistență medicală urgentă și transportate la spital. Au fost spitalizate 21 persoane, dintre care 3 copii.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Societate
Șoferița Porsche-ului, în stare extrem de gravă - Medicii: Luptăm pentru viața ei

La fața locului, s-au deplasat 4 echipe AMUP din Hâncești și 2 echipe din Ialoveni.

Totodată, este implicată și echipa AVIASAN, care împreună cu un neurochirurg și reanimatolog s-au deplasat la Spitalul Raional Hâncești, unde sunt internați pacienții.

Din cei trei copii internați, unul este în stare extrem de gravă și alți doi în stare gravă. Din 18 maturi internați - 3 pacienți sunt în stare gravă, iar 15 sunt în stare stabilă.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Fluxul de știri
0