Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoferița Porsche-ului, în stare extrem de gravă - Medicii: Luptăm pentru viața ei

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Detalii de ultimă oră oferite de medici: Șoferița Porsche-ului continuă să se afle în stare extrem de gravă. Luptăm pentru viața ei.

CHIȘINĂU, 3 oct – Sputnik. Nicio persoană din cele nouă internate la Spitalul de Urgență în urma accidentului rutier cu implicarea unui troleibuz și a unui autoturism de marca Porsche nu a fost încă externată. Starea șoferiței care a provocat teribilul accident rămâne în continuare extrem de gravă. Informația a fost oferită, cu puțin timp în urmă de vicedirectorul medical al Spitalului de Urgență, Igor Curov.

Aproape 30 de persoane au avut de suferit, dintre care una a murit, în urma accidentului care s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 30 septembrie, în sectorul Buiucani al Capitalei. O mașină de marca Porsche s-a izbit violent într-un troleibuz care circula regulamentar. Potrivit oamenilor legii, autoturismul se deplasa cu o viteză de 130 de km/h.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Societate
Imagini șocante: Teribilul accident de la Buiucani, surprins de o cameră de bord - Video

Vicedirectorul medical al Spitalului de Urgență a declarat că astăzi mai rămân internate în spital nouă victime ale accidentului de luni.

”Nu a fost externată nicio persoană. Șoferița rămâne în stare extrem de gravă. Ea continuă să fie internată la Terapia Intensivă. Continuăm tratamentul intensiv”, a declarat Curov.

Starea de sănătate a femeii care a fost supusă, miercuri, unei intervenții chirurgicale la femur este în dinamică pozitivă. Aceiași situație se atestă și în cazul celorlalți pacienți.

”Starea lor de sănătate se îmbunătățește”, a declarat medicul.

Vicedirectorul medical al Spitalului de Urgență susține că medicii au un pronostic rezervat în cazul femeii de 34 de ani care se afla la volanul automobilului.

”Întreprindem toate măsurile necesare ca să salvăm viața ei, dar din cauza politraumatismului sever putem aștepta complicații în orice moment”, a menționat Curov.

În total, în ziua accidentului, la Departamentul de medicină urgentă s-au adresat 25 de persoane. Dintre acestea, 9 persoane au fost internate la Spitalul de Urgență. Alți 13 pacienți au primit îngrijiri medicale necesare și au fost externați. Vârsta victimelor accidentului rutier din 30 septembrie este de la 21 până la 60 de ani.

Fluxul de știri
0