Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Imagini șocante: Teribilul accident de la Buiucani, surprins de o cameră de bord - Video

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
O cameră de bord a surprins accidentul groaznic care a zguduit întreaga țară. Imaginile video surprind momentul impactului - un Porsche Cayenne, care se deplasa cu 130 de kilometri la oră intră în plin într-un troleibuz de pe linia 21.

CHIȘINĂU, 2 oct - Sputnik. Din înregistrarea postată putem vedea cum troleibuzul, dar și alte mașini, staționează la semaforul de la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al Capitalei. După ce se schimbă culoarea verde a semaforului, mijloacele de transport pornesc, iar în câteva secunde se produce impactul. În imagini se vede cum un tânăr a fost la un pas de a-și pierde viața, reușind să traverseze strada cu câteva secunde înainte de dezastru.

Amintim că în urma accidentului o persoană și-a pierdut viața, iar alte 25 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, nouă au fost spitalizate. Șoferița se află în stare extrem de gravă, o altă persoană, pasageră a troleibuzului, este la fel în stare gravă.

Fluxul de știri
0