Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri explozive: Republica Moldova și România, pe harta rețelelor de prostituție

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUAnchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca
Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca  - Sputnik Moldova
Abonare
Cazul Caracal scoate la iveală amănunte cumplite despre existența unor adevărate rețele de proxenetism, care scoteau fete din România, dar și din țara noastră, și le duceau peste graniță, unde erau silite să practice prostituția.

CHIȘINĂU, 22 sept – Sputnik. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de monstrul de la Caracal, a dat detalii despre ”Rețeaua Bari”, cea din care ar face parte și Gheorghe Dincă.

Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca - Sputnik Moldova
Mărturie șocantă: Șef din Poliție, acuzat că rețeaua lui Dincă i-a dat ”O fată minoră”

Această filieră ar porni, potrivit lui Cumpănașu, din România, iar Italia ar fi țara de tranzit, de unde fetele racolate ajungeau, ulterior, în Spania, Tunisia, în țările arabe sau pe Coasta de Azur, în zone precum Nisa și Monaco.

În țara de tranzit, Italia, se făcuseră un fel de centre de ”acomodare”, unde fetele erau duse, bătute, amenințate, torturate ca să întrețină relații sexuale.

Asta era ”pregătirea” lor, înainte să fie duse mai departe.

Conform informațiilor prezentate de Cumpănașu, prostituatele erau puse să păzească aceste fete noi, răpite din România sau Republica Moldova. Ele ar fi denunțat totul autorităților din Italia și au ajuns să intre într-un program de protecția martorilor, informează bugetul.ro

Bordel - Sputnik Moldova
Societate
Halucinant: A fost obligată să se prostitueze chiar de propriul soț

Interesant este că, printre procurorii italieni s-ar fi aflat și un spion și așa a aflat un traficant de carne vie din România că a fost denunțat de o prostituată. Mai mult, acesta a aflat și cine este cea care l-a ”dat în gât”, așa că, atunci când a ieșit din închisoare, a mers fix la barul unde era angajată tânăra.

A răpit-o și, sub amenințarea că o arde de vie, a obligat-o din nou să se prostitueze.

Fetele noi care urmau să fie obligate să practice prostituția erau numite ”transporturi de cafea nouă”, iar la serviciile traficanților apelau chiar și arabii.

Tinerele erau luate din Bari și duse pe ambarcațiuni de lux.

Fluxul de știri
0