Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mărturie șocantă: Șef din Poliție, acuzat că rețeaua lui Dincă i-a dat ”O fată minoră”

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUAnchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca
Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca - Sputnik Moldova
Abonare
Cele mai multe fete ”corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali, erau minore”, spune martorul.

BUCUREȘTI, 12 aug - Sputnik, Evan Răutu. O adevărată bombă a fost lansată aseară de un personaj intervievat de jurnalistul român Mihai Gâdea, sub protecția anonimatului.

Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca  - Sputnik Moldova
A fost descoperit contul de Facebook al lui Gheorghe Dincă - ”monstrul din Caracal”

Bărbatul, după toate aparențele avocat, a spus să s-a aflat în preajma lui Dincă un an – timp în care a cunoscut și rețeaua acestuia. O rețea de prostituție și trafic de persoane, care livra ”prospături”, cum spuneau membrii rețelei, chiar și unor potentați.

Martorul-cheie susține că ”minorele din preajma lui Gheorghe Dincă și a partenerului său de afaceri, aveau o destinație foarte precisă: afaceriști și polițiști”. Și, atenție la acuzația șoc:

”O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt”, spune martorul, referindu-se la perioada 2000-2002. Pentru rețea, ”coruperea minorelor erau un mod de viață”.

Cele mai multe fete ”corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali, erau minore”, spune martorul, care mai aruncă o ”nucleară”:

”Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”, a declarat martorul la ”Sinteza zilei”.

Fluxul de știri
0