Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Halucinant: A fost obligată să se prostitueze chiar de propriul soț

© igp.gov.mdBordel
Bordel - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru a face un ban în plus, un italian și-a pus soția româncă să se prostitueze, în prezența celor două fiice ale lor.

CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. O româncă de 28 de ani a fost obligată de soțul ei italian să practice prostituția, scrie publicația Brescia Today, citată de stiridiaspora.ro. Vecinii au fost cei alertat Poliția.

Potrivit sursei, soțul româncei lucra în construcție, însă pentru a avea mai mulți bani și-a pus nevasta să se prostitueze, acasă, de față cu cele două fiice pe care le au împreună – una de doi ani și alta de zece.

Prostituate - Sputnik Moldova
Societate
Afacere pe picior mare: Iată câți bani câștigă prostituatele moldovence în Italia

Italianul alegea clienții în urma răspunsurilor primite la un anunţ dat la mica publicitate. El i-a spus femeii să nu accepte mai mult de doi clienţi pe zi pentru ca vecinii să nu intre la bănuieli.

Vecinii însă au înțeles că se întâmplă ceva suspect în casa respectivă şi i-au turnat pe cei doi la poliţie.

Ancheta a scos la iveală faptul că italianul pleca dimineaţa la muncă şi îşi lăsa soţia să se pregătească pentru primirea clienţilor. De cele mai multe ori, românca reuşea să-şi trimită fetiţele la joacă, în curte.

Italianul a fost reţinut, fiind acuzat de exploatare şi de favorizarea prostituţiei. Cele două fete au fost luate de autorităţi şi urmează să se stabilească dacă mama lor a acţionat forţată sau de bună voie. De asemenea, ea trebuie să demonstreze că poate avea grijă singură de cele două copile, înainte de a le recupera.

Fluxul de știri
0