Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldova, în top-10 destinații pentru vacanța de toamnă preferate de turiștii din Rusia

© Sputnik / Miroslav RotariChișinău. Porțile orașului
Chișinău. Porțile orașului - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru întocmirea clasamentului, specialiștii din domeniu au intervievat peste trei mii de persoane care și-au procurat deja bilete de avion.

Plajă - Sputnik Moldova
Societate
Cât costă odihna la mare începând cu 1 septembrie - Programul ”Litoralul pentru toți”
CHIȘINĂU, 11 sept – Sputnik. Moldova face parte din primele zece cele mai solicitate țări pentru odihna de toamnă de către turiștii ruși care deja și-au procurat bilete de avion, comunică agenția de turism Туту.ру.

Majoritatea călătorilor din Federația Rusă și-ar dori să-și petreacă vacanța de toamnă la mare.

Pentru întocmirea clasamentului specialiștii din domeniu au intervievat peste trei mii de persoane și au constatat care vacanță de toamnă este considerată de către aceștia ca fiind ideală.

Visul a 38% din numărul respondenților este odihna pe malul mării unde temperatura apei va fi de peste 25 de grade. Circa 16% au spus că vor opta pentru stațiunile maritime în care sezonul de vacanță este deja pe sfârșite.

Сельский дом  - Sputnik Moldova
Societate
Viața în satele Moldovei: În curând acestea ar putea fi de nerecunoscut

Circuitele turistice prin Europa prezintă interesul a 14% din respondenți; 4% și-ar dori să întâmpine toamna în Țările Baltice, iar 3% consideră că în acest anotimp trebuie să călătorești în Armenia, Georgia, Azerbaidjan.

O pătrime din numărul celor chestionați ar prefera să-și petreacă vacanța de toamnă fără a pleca departe de casă. Dintre aceștia, 6% au optat pentru odihna la vilă, 9% sunt pentru excursii prin pădure sau mersul la pescuit, iar 10% ar sta acasă pe canapea urmărind seriale la televizor, citind cărți sau împletind.

În afară de Moldova, printre primele 10 cele mai solicitate țări pentru odihna de toamnă de către cetățenii ruși se află Uzbekistan, Armenia, Germania, Spania, Italia, Kazahstan, Israel, Turcia și Muntenegru.

Fluxul de știri
0