Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cât costă odihna la mare începând cu 1 septembrie - Programul ”Litoralul pentru toți”

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaPlajă
Plajă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În România, timp de o lună se desfășoară o nouă ediție a programului ”Litoralul pentru toți”, iar reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc informează care sunt tarifele în acest sezon.

BUCUREȘTI, 1 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. Astăzi debutează o nouă ediție a programului ”Litoralul pentru toți”, prin care turiștii beneficiază de cazare la mare cu tarife cuprinse între 50 și 140 de lei/zi.

Reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc spun că acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la finalul sezonului pentru care se poate aloca un buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august.

”Tarifele practicate în programul special ”Litoralul pentru toți” sunt mai mici cu până la 70% față de cele din vârf de sezon”, precizează sursa citată, potrivit antena3.ro.

Marian Cebotari - Sputnik Moldova
Vacanța 2019: Iată când poți găsi cele mai avantajoase oferte pentru odihna la mare

Până în prezent, s-au înscris în cea de-a 36-ediţie a Programului 49 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii.

Locurile vor fi vândute prin agențiile de turism partenere și revânzătorii lor au direct de către hotel. Peste 14.000 de locuri sunt pregătite pentru triștii care doresc să beneficieze de vacanțe cu tarife reduse.

Mai mult decât atât, ca să vină în sprijinul turiștilor, multe hoteluri intrate în program mențin aceleași tarife nemodificate de șapte ani, cu toate că în acest timp costurile utilităților au suferit majorări de peste 60 de procente sau chiar s-au dublat, în unele cazuri.

Şi în cadrul ediţiei din această toamnă "Litoralul pentru toţi", sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Fluxul de știri
0