Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

N-o să-ți vină să crezi: Ce a pățit un tânăr pe o stradă întunecoasă

© Sputnik / Мирослав РотарьNoapte
Noapte - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr care mergea pe o stradă întunecoasă din Capitală a rămas fără telefonul mobil după ce a fost atacat de un necunoscut.

CHIȘINĂU, 23 aug – Sputnik. Un tânăr de 22 de ani din raionul Dondușeni a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a municipiului  Chișinău pentru că a comis un jaf stradal. Acesta a mai fost cercetat penal anterior pentru că a furat o mașină.

La data de 20 august, polițiștii din sectorul Botanica  al Capitalei au fost sesizați de un tânăr de 23 de ani, din Chișinău, comunicând că i-a fost furat telefonul mobil  ”Samsung MI 10”, care valorează 2 mii 500 de lei.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat  pe bulevardul Decebal. În timp ce tânărul se deplasa spre casă de el s-a apropiat un individ și în i-a furat telefonul mobil în plină stradă, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii imediat au dispus inițierea unui șir de măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și reținerea făptașului. Astfel, în urma acțiunilor întreprinse de către forțele de ordine a fost stabilită identitatea individului, ulterior acesta fiind reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție.

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vinovăția cu privire la cele întâmplate. La fel, comunicând că telefonul sustras l-a vândut unei persoane necunoscute.

Pe această cauză a fost pornită o cauză penală pentru jaf. Tânărul riscă privațiune de libertate de la 5 la 7 ani.

Fluxul de știri
0