Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор  - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ i-a furat telefonul unei vânzătoare chiar de sub nas - imagini video, publicate de polițiști.

CHIȘINĂU, 20 mai - Sputnik. Un individ a intrat într-un magazin din apropierea unei stații de alimentare cu combustibil și i-a furat vânzătoarei telefonul de pe masă. Tânăra a a încercat să-l oprească, însă nu i-a reușit. Aceasta l-a apucat de gât, iar bărbatul a lovit-o cu putere în zona capului.

Culmea este că individul nu a încercat să fugă. Suspect este și faptul că bărbatul care se afla în magazin nu a intervenit în niciun fel pentru a o ajuta pe tânără. 

Fata de 24 de ani a anunțat imediat Poliția. Individul a fost reținut în scurt timp. Acesta are antecedente penale. Are 43 de ani și este originar din Capitală, anterior fiind judecat pentru infracțiunea de furt.

Individul și-a recunoscut vinovăția. Acesta este cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un  termen de la 5 până la 7 ani.

Fluxul de știri
0