Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz șocant în Capitală: 7 ani de pușcărie pentru un lucru atât de mărunt – Video

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе
Люди в городе - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui jaf.

CHIȘINĂU, 23 aug – Sputnik. Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 31 iulie, de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, originar din raionul Cimișlia, care a comunicat că a fost jefuit la Gara Auto Sud. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei bărbatul le-a comunicat polițiștilor că în timp ce aștepta microbuzul, de el s-a apropiat un tânăr și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil, care costă 6 000 de lei.

Oamenii în stradă  - Sputnik Moldova
Societate
Mare atenție când mergeți seara prin Chișinău: Iată ce i s-a întâmplat unui tânăr – Video

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală inițiate de forțele de ordine, individual a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția, iar telefonul mobil urmează a fi returnat proprietarului. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru furt din automobile.

În context, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 187 Cod Penal ,,Jaf”, tânărul fiind reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Conform legislației în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

 

Fluxul de știri
0