Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mare atenție când mergeți seara prin Chișinău: Iată ce i s-a întâmplat unui tânăr – Video

© Sputnik / Miroslav RotariOamenii în stradă
Oamenii în stradă  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat i-a furat telefonul mobil unui tânăr care mergea pe bulevardul Decebal din Capitală.

CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. Un bărbat de 29 de ani, originar din raionul Râșcani, a fost reținut de oamenii legii pentru că a comis un jaf în stradă. Individul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare. Victima de 17 ani a sunat la Poliție și a comunicat că mergea pe bulevardul Decebal din Capitală, iar la un moment dat o persoană necunoscută i-a furat telefonul mobil în valoare de 8000 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigație, forțele de ordine au identificat și reținut suspectul. Acesta fiind escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesuale, făptașul și-a recunoscut vinovăția, declarând polițiștilor că a sustras telefonul pentru că avea nevoie de el.

Individul a fost reținut pe un termen de 72 de ore și este cercetat penal pentru jaf, faptă care, conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Fluxul de știri
0