Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Înfiorător: Fete dispărute, ucise și arse de un mecanic auto - detalii

© Fotolia / Viacheslav LakobchukМужчина с ножом
Мужчина с ножом - Sputnik Moldova
Abonare
Caz înfiorător la Caracal, România – în urma perchezițiile efectuate vineri la casa unui mecanic auto au fost găsite rămășițe ale două adolescente date dispărute în ajun.

CHIȘINĂU, 26 iul – Sputnik.  Procurorii și polițiștii au efectuat astăzi percheziții la Caracal, în casa unui mecanic auto, în cazul unei adolescente de 15 ani care a dispărut joi.

Potrivit presei din țara vecină, fata a fost văzută ultima dată în Caracal, în timp ce urca într-o mașină, după ce a ieșit de la ore.

Poliția - nu treceți - Sputnik Moldova
Accidente
Detalii șocante în cazul omorului de la Botanica: Cum a fost găsită femeia

Mama adolescentei a sesizat joi poliția, după ce fata i-ar fi comunicat la telefon că a fost sechestrată. Aceasta avea un telefon performant, iar polițiștii au reușit să-l localizeze la locuința mecanicului auto care a luat-o cu mașina.

Oamenii legii au făcut o descoperire șocantă în urma perchezițiilor de la casa acestuia. Ei au găsit mai multe rămășite ce par a fi umane, fiind vorba de cel puțin două cadavre. Se presupune că acestea au fost tranșate și arse într-un butoi.

Este posibil ca cea de a doua victimă să fie o altă tânără, în vârstă de 19 ani, dispărută în condiții similare pe 14 aprilie curent. Fetele erau din două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal. Dacă se va confirma că au fost două sau chiar mai multe victime, ar putea fi vorba de un criminal în serie.

Rămășițele găsite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru expertiză. 

Bărbatul de 57 suspectat de comiterea crimelor odioase se află în custodia poliției.

Fluxul de știri
0