Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Detalii șocante în cazul omorului de la Botanica: Cum a fost găsită femeia

© Sputnik / Miroslav RotariPoliția - nu treceți
Poliția - nu treceți - Sputnik Moldova
Abonare
Au apărut noi detalii în cazul omorului femeii de 32 de ani din Chișinău, al cărei cadavru a fost găsit în propria-i mașină.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Au ieșit la iveală detalii șocante în cazul femeii ucise în sectorul Botanica al Capitalei. Mâinile femeii care a fost găsită moartă în propria mașină în erau legate cu bandă adezivă, au comunicat oamenii legii.

Mai mult decât atât: palmele acesteia erau înfășurate în pungi de polietilenă.

Ancheta presupune că criminalul ar fi încercat astfel să împiedice victima să lase urme, amprente digitale sau zgârieturi.

Potrivit datelor anchetei, victima nu s-a aflat anterior în vizorul organelor de drept.

Corpul neînsuflețit al femeii de 32 de ani a fost găsit miercuri seara, în jurul orei 21.00, pe strada Nicolae Titulescu din sectorul Botanica al Capitalei, într-un microbuz „Mercedes Vito” care aparținea victimei. Portierele mașinii erau închise.

Potrivit datelor preliminare ale poliției, criminalul a strangulat victima, pe corpul acesteia au fost depistate urme de moarte violentă. Femeia avea vânătăi pe mâni și pe buza superioară, semn că victima a încercat să se apere.

Poliția nu a spus deocamdată dacă are vreun suspect. Nici despre motivul crimei nu se cunoaște nimic.

Fluxul de știri
0