Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prăbuşirea unui avion „Boeing” – Video din cabina piloților

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un video cu aterizarea de urgență a unui Boeing 737 Air Niugini din Papua Noua Guinee, video înregistrat din cabina piloţilor, a fost publicat pe Internet la sfârșitul anchetei.

CHIȘINĂU, 26 iul – Sputnik. La sfârșitul investigației cu privire la prăbușirea unui Boeing 737 în Papua Noua Guinee, a fost postat pe Internet un video înregistrat în cabina piloţilor în timp ce aceştia încercau să efectueze aterizarea de urgenţă.

Accidentul a avut loc în septembrie 2018, avionul cu 47 de persoane la bord prăbuşindu-se în apă.

Piloții spun că altitudinea scade foarte repede, ei repetă „suntem prea jos”.

Raportul final cu privire la accident indică faptul că piloții au ignorat luminile care semnalau că altitudinea nu este bună.

Zbor - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Momente de groază într-un avion de pasageri - Pilotul a leşinat în plin zbor

De asemenea, în raportul se subliniază că accidentul nu a fost cauzat de o problemă tehnică: „nu există dovezi privind vreo defecțiune sau funcţionare incorectă a aeronavei care să fi putut duce la accident.”

Pe 28 septembrie 2018, un Boeing 737 Air Niugini, care decolase de pe insula microneziană Pohnpei, a aterizat de urgenţă într-o lagună după ce a ratat aterizarea pe aeroportul Chuuk de pe insula Weno.

La mai puțin de o oră după incident, avionul - deja evacuat – s-a scufundat sub apă. 12 membri ai echipajului și 36 de pasageri au fost salvați. Însă corpul unei persoane dispărute a fost găsit la câteva zile după accident.

Fluxul de știri
0