Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Momente de groază într-un avion de pasageri - Pilotul a leşinat în plin zbor

© Photo : Aerolineas ArgentinasZbor - Imagine Simbol
Zbor - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un avion de pasageri cu destinaţia Moscova a fost forțat să schimbe direcția și să facă o aterizare de urgență după ce pilotul a suferit un atac de cord și și-a pierdut cunoștința în timpul zborului.

CHIȘINĂU, 10 iul – Sputnik. Avionul YM610 din Muntenegru, care transporta 85 de pasageri și cinci membri ai echipajului, a decolat miercuri dimineață de la Tivat și se îndrepta spre aeroportul Domodedovo din Moscova, potrivit RT .

La mijlocul cursei, avionul Fokker 100 de dimensiune medie a anunțat situaţie de urgență și a deviat spre Kaluga, un oraș situat la sud de Moscova, la aproximativ 135 de km distanță de destinația inițială.

Schimbarea rutei a fost determinată de starea de sănătate a pilotului. „Primul pilot a leşinat… A suferit un atac de cord”, a transmis presa rusă, citând serviciile de urgență.

Potrivit sursei, incidentul s-a produs după ce avionul a început să coboare pe măsură ce se apropia de Moscova.

Aterizarea a fost efectuată cu succes, a confirmat aeroportul, toți pasagerii și membrii echipajului fiind duşi cu autobuzul până la terminal. Mai multe ambulanțe au sosit la faţa locului. Pilotul și-a recăpătat cunoştinţa după aterizare și a fost dus la spital.

Fluxul de știri
0