Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Polițiștii au descoperit asta chiar în curtea unui bătrân din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei au descins în curtea unui bărbat de 65 de ani din sectorul Râșcani al Capitalei - oamenii legii au publicat imagini video de la fața locului.

CHIȘINĂU, 7 iun - Sputnik. Circa 300 de plante de cânepă ce creșteau într-o curte din sectorul Râșcani au fost găsite de polițiștii din Capitală, în cadrul operațiunii “MAC 2019”.Oamenii legii au stabilit că terenul pe care creștea cânepa, era prelucrat de un bărbat în vârstă de 65 ani, locuitor al capitalei, care  urma să obțină un profit de aproximativ 50 de mii de lei în cazul în care ar fi comercializat plantele.

Acesta a fost condus la Inspectoratul de Poliție Râșcani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Percheziții la INI  - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune specială în sudul țării: Muniții, arme și droguri - Video

Plantele au fost ridicate, sigilate și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. Actualmente suspectul este cercetat în stare de libertate. În funcție de rezultate de laborator, Bărbatul riscă să fie cercetat penal şi sancţionat cu amendă de la 10.000 la 20 zeci de mii de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.

Operațiunea “Mac-2019” a fost  iniţiată de autorități pentru a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Fluxul de știri
0