Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Declarație: Serbia nu va susține niciodată sancțiunile împotriva Rusiei

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaVеaceslav Volodin
Vеaceslav Volodin - Sputnik Moldova
Abonare
Serbia nu va susține niciodată sancțiunile Occidentului împotriva Rusiei, a declarat președintele Parlamentului sârb în cadrul unei întrevederi cu delegația legislativului rusesc.

CHIȘINĂU, 4 iun – Sputnik. Serbia nu va susține sancțiunile Occidentului în raport cu Rusia, declarat președintele parlamentului sârb, Maja Gojković, la o întrevedere cu președintele Dumei de Stat al Rusiei, Vеaceslav Volodin.

”Serbia nu va introduce niciodată sancțiuni împotriva Rusiei și poporului rus”, a declarat Gojković la întrevederea cu delegația rusă.

Drapele - UE și SUA - Sputnik Moldova
SUA sunt gata să impună sancțiuni împotriva mecanismului european de plăți cu Iranul

Președintele Dumei de Stat se află, începând de luni, într-o vizită la Belgrad. Acesta a purtat discuții cu ușile închise cu președintele Serbiei, Aleksandar Vučić.

De asemenea, Volodin urmează să rostească un discurs în fața deputaților parlamentului sârb și va deschide cea de-a patra reuniune a comisiei pentru cooperarea a Dumei de Stat și legislativul Serbiei.

Fluxul de știri
0