Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Taro, cel mai sângeros hoț în lege, la libertate astăzi: Toți rivalii lui sunt uciși

© Sputnik / Михаил Фомичев / Accesați arhiva multimediaTariăl Muluhov (Oniani), alias Taro
Tariăl Muluhov (Oniani), alias Taro - Sputnik Moldova
Abonare
Temutul criminal Tariăl Muluhov (Oniani), alias Taro, urmează să fie pus astăzi în libertate. El a fost deținut timp de 10 ani în una dintre cele mai aspre pușcării din Rusia - colonia cu regim sever IK-6 "Delfinul negru".

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik, S.P. Taro este considerat cel mai influent și mai temut hoț în lege din spațiul postsovietic. Tot el este capul grupului criminal Kutaisi (al doilea oraș ca mărime din Georgia).

Задержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве - Sputnik Moldova
Societate
Un temut "hoț în lege" din Kazahstan a venit în Moldova. Iată care îi era scopul

Potrivit RIA Novosti, el a fost condamnat pentru că acum zece ani l-a sechestrat și torturat pe un om de afaceri.

Potrivit anchetei, în luna martie 2009, Tariăl Oniani, împreună cu mai mulți complici, l-a răpit pe omul de afaceri din Moscova Gionni Minadze. Businessmanul a fost dus într-un restaurant din Moscova, unde a fost bătut cu cruzime cu o bâtă de baseball.

Taro a cerut de la victimă jumătate de milion de dolari. Până au fost transmiși banii, Mihadze a fost deținut timp de trei zile într-un apartament închiriat din Moscova. Când i-a fost transmisă jumătate din suma pretinsă – 250 de mii de dolari, Taro l-a eliberat pe Mihadze. Ajuns l-a libertate, omul de afaceri a anunțat imediat Poliția, care l-a și reținut pe hoțul în lege și complicii lui.

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Hoț în lege, prins pe Aeroportul Chișinău: Vezi cine este - VIDEO

În 2010 Tariăl Muluhov a fost condamnat la zece ani de pușcărie. Ulterior, hoțul în lege a obținut reducerea termenului de detenție cu două luni.

Pentru că avea un comportament extrem de agresiv, Tariăl Muluhov a fost transferat în pușcăria cu cel mai sever regim din Rusia – Delfinul negru, acolo unde sunt încarcerați cei condamnați la pușcărie pe viață.

Tariăl Muluhov este georgian, iar în anii '80 ai secolului trecut s-a stabilit la Moscova, unde și-a subordonat întreaga lume criminală și a devenit nașul acesteia.

Reținere - Sputnik Moldova
Societate
A fost reținut liderul unei structuri criminale, afiliate grupării Makena - Video

În anii '90 ai secolului trecut el s-a stabilit în Franța, după care în Spania, continuând să dirijeze de la distanță gruparea criminală Kutaise. În Europa, Tariăl Muluhov se ocupa de spălarea banilor murdari.

În 2005, oamenii legii din Spania au desfășurat o operațiune specială în cadrul căreia au arestat câteva zeci de oamenii din cadrul "mafiei rusești", între care și pe  Tariăl Muluhov, care a fost acuzat de crearea unui sindicat criminal. Doar că hoțul în lege a reușit să scape basma curată și a revenit în Rusia.

Penitenciar - Sputnik Moldova
Societate
Iată ce a făcut în Penitenciarul 13 cea mai feroce grupare criminală din Moldova, Makena

În 2006, în Federația Rusă, Tariăl Muluhov s-a certat cu capii a două grupuri criminale: Veaceslav Ivanikov și Aslan Usoian. Cei doi au fost asasinați: primul în 2009, iar al doilea în 2013. Tariăl Muluhov a fost bănuit că el ar fi comandat cele două asasinate, fapt pe care hoțul în lege l-a negat.

Acum, după ce v-a fi eliberat din pușcărie, Tariăl Muluhov riscă să fie deportat din Federația Rusă, dat fiind că el nu are cetățenia acestei țări, iar Ministerul Justiției l-a anunțat că aflarea lui în Rusia nu este dorită. Cel mai probabil, Tariăl Muluhov va fi deportat în Spania.  

Fluxul de știri
0