Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un temut "hoț în lege" din Kazahstan a venit în Moldova. Iată care îi era scopul

© Photo : Public relations center of Federal Security ServiceЗадержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве
Задержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Un infractor din Kazahstan, renumit în lumea criminală, a fost prins zilele trecute în Capitală.

CHIȘINĂU, 17 apr — Sputnik. Un „hoț în lege" din Kazahstant, căruia i se spunea Lioșa Semipalatenskii, în vârstă de 60 de ani, a fost prins zilele trecute în Republica Moldova.

Procurorii PCCOCS, în comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, au stabilit că bărbatul a venit în țara noastră cu scopul de a se întâlni cu reprezentanți ai lumii criminale din Republica Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană.

Labor - Sputnik Moldova
Societate
Ce făcea în Capitală un grup criminal din care făceau parte moldoveni și sirieni - Video

Astfel, potrivit procurorilor, Semipalatenskii intenționa să pregătească anumite aranjamente ale unui canal de droguri din Kazahstan în ţările Europene, cu tranzit prin Republica Moldova — cu o eventuală colectare a banilor pentru finanțarea organizațiilor criminale atât de pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotarele ei.

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliu criminalului și au depistat 6000 de dolari, trei telefoane mobile, o tabletă și mai multe cartele SIM ale operatorilor de telefonie mobilă națională și internațională, care aparțineau „hoțului în lege" și bodyguard-ului său.

Trei luni au fost urmăriți de polițiști: Iată ce făceau membrii unei grupări criminale>>>

Biroului Migrație și Azil al MAI a expulzat mai mulți infractori din Republica Moldova pentru a fi prevenite activitățile ilegale ale acestora. Ei au fost declarați persoane indezirabile pe un termen de 15 ani.

 

Fluxul de știri
0