Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

1 Aprilie: Mai bine murim de RÂS, decât să pierim de foame

© Sputnik / OsmatescoNicolae Hodina
Nicolae Hodina - Sputnik Moldova
Abonare
Toți doritorii sunt invitați de 1 Aprilie - Ziua Păcălelilor - să petreacă o seară plină de umor într-o atmosferă degajată, cu buna dispoziție, zâmbete și voie bună.
1 Aprilie: Mai bine murim de RÂS, decât să pierim de foame

De 1 aprilie, Ziua Internațională a Umorului, în incinta Filarmonicii Naționale "Serghei Lunchevici", mai mulți interpreți îndrăgiți din țară vor prezenta show-ul muzical de satiră și umor "Mai bine murim de Râs, decât să pierim de foame", organizat de actorul de teatru și film, parodistul Nicolae Hodină.

Toți doritorii sunt invitați să petreacă o seară plină de umor într-o atmosferă degajată, cu buna dispoziție, zâmbete și voie bună.

Nicolae Hodihnă spune că această frumoasă tradiție de a organiza un asemenea spectacol i-a fost încredințată de către "regele umorului", Gheorghe Urschi.

"Această zi nu trebuie să treacă neînsemnată pe lângă noi. Încercăm să adunăm actori care să descrețească frunțile oamenilor și să aducă zâmbete pe fețele oamenilor", a spus Nicolae Hodihnă.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0