Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se întâmplă la o grădiniță din Chișinău: Educatoare filmată cum lovește un copil - Video

© Sputnik / Valeriy Melnikov / Accesați arhiva multimediaЭвакуация детей из дома ребенка в Луганске
Эвакуация детей из дома ребенка в Луганске - Sputnik Moldova
Abonare
Un copil a fost bruscat de mai multe ori de o educatoare de la grădinița 46. Aceasta a fost filmată de un părinte în timp ce lovește copil, iar acesta cade la podea.

CHIȘINĂU, 15 feb - Sputnik. Imagini revoltătoare vin de la grădinița numărul 46 din Capitală. O educatoare a fost filmată cum lovește de mai multe ori un copil, iar acesta cade. Scena a fost surprinsă de un părinte. Educatoarea spune că a procedat așa pentru că a avut o săptămână stresantă, scrie protv.md.

Din imaginile filmate de un părinte se vede cum copii stau grămăjoară și cânta. 

Vera Pșeneak - Sputnik Moldova
De ce este important să-l înveți pe copil să fie tolerant

La un moment dat un băiețel este lovit cu palma peste mână. Educatoarea îl apucă de braț, îl zgâlțâie ce câteva ori, după care piciul se prăbușește la podea. Femeia îl apucă apoi de mână și îl ridică, după care îi mai dă o altă palmă, moment în care fetița de alături tresare.

Nemulțumirea femeii este că băiețelul a ieșit din rând în timp ce restul învățau cântecul. Totul se petrece sub privirile celorlalți copii. Mama piciului agresat spune că nu a vrut să facă public acest caz și a solicitat doar că educatoarea să fie dată afară. Ulterior filmulețul a fost distribuit și altor părinți, care susțin că educatoarea și-ar mai fi depășit atribuțiile.

Educatoarea care l-a agresat pe micuț spune că în ziua în care s-a întâmplat incidentul a avut o situație de criză și își regretă fapta, motivând ca acest copil... nu este dintre cei obraznici. Aceasta s-ar fi enervat după ce piciul a dat jos niște jucării.

O femeie însărcinată a fost la un pas să nască în stradă: Cum a fost ajutată de carabinieri

Zinaida Gribincea și Tatiana Bursuc - Sputnik Moldova
Societate
Alarmat! Ce pot păți copiii la petreceri și zile de naștere

O femeie însărcinată a fost la un pas să nască în stradă, însă a fost ajutată să ajungă la spital de către un echipaj de carabinieri. Totul s-a întâmplat ieri seară pe strada Vadul lui Vodă.

Un bărbat a cerut ajutorul carabinierilor, spunând că soția sa sângerează și că are nevoie să meargă de urgență la spital.

Carabinierii au reacționat operativ și au escortat familia la secția de maternitate a spitalului Nr.1 din municipiul Chișinău, unde femeia a fost preluată de medici pentru acordarea ajutorului medical necesar.

Fluxul de știri
0