Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grupare criminală, anihilată de oamenii legii: Vezi ce făceau indivizii în țară – Foto

© Sputnik / Miroslav Rotariограбление
ограбление - Sputnik Moldova
Abonare
PCCOCS a finisat urmărirea penală în cauza penală de comitere a unor șir de infracțiuni.

CHIȘINĂU, 13 dec – Sputnik. Membrii unei grupări criminale specializate în tâlhării și jafuri au fost deferiți justiției.

Проститутка - Sputnik Moldova
Societate
Grupare feroce în Capitală: Sechestra copile, le droga și forța să se prostitueze - Video

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a finisat urmărirea penală în privința unei grupări criminale specializate în comiterea unui șir de infracțiuni de sustragere a bunurilor, care au cauzat prejudicii victimelor de aproximativ 700 de mii de lei.

Potrivit procurorilor, unul dintre criminali este un fost colaborator de poliție, care își aplica cunoștințele dobândite în aspectul camuflării activităților criminale.

Fiecare membru al grupării avea rolul bine determinat de organizator, instigator sau persoane care furnizau informații despre eventualele locuri pentru atac.

Țintele inculpaților erau casele de amanet, terminalele de plată, domiciliile diferitor persoane fizice.

Reținere - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Vezi ce făcea o grupare criminală din Capitală cu oamenii și locuințele lor

Astfel, gruparea a comis infracțiuni pe teritoriile municipiului Chișinău și raioanelor Glodeni, Strășeni, Ialoveni, Călărași, Anenii Noi, Nisporeni și Orhei.

Potrivit oamenilor legii, pentru spargerea unui terminal de plată, suspecții aveau nevoie de aproximativ 30 secunde, timp în care agenții de pază nu reușeau să intervină.

Dacă vor fi găsiți vinovați, membrii grupării criminale riscă privațiune de libertate de la 12 și până la 15 ani.

Fluxul de știri
0