Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bilanț actualizat al victimelor atacului de la Strasbourg - detalii

© AFP 2024 / MURIELLE KASPRZAKСтрельба в Страсбурге
Стрельба в Страсбурге - Sputnik Moldova
Abonare
Atacul sângeros care au avut loc marți seară la Strasbourg s-a soldat cu trei morți și 14 răniți, dintre care șapte sunt în stare gravă, a declarat miercuri prefectura Bas-Rhin.

CHIȘINĂU, 12 dec - Sputnik. Bilanțul victimelor atacului de marți din Piața de Crăciun de la Strasbourg a fost revizuit miercuri dimineața de prefectura Bas-Rhin, care raportează acum doi morți, șapte răniți grav și șapte persoane care sau ales cu răni ușoare.

Стрельба в Страсбурге - Sputnik Moldova
Atac sângeros la Strasbourg: Ultimele detalii, imagini video de la locul tragediei

Inițial, primarul orașului Roland Ries a raportat patru morți în cursul nopții, după care, ministrul de Interne, Christophe Castaner, a vorbit de trei morți, în cadrul unei conferințe de presă la ora 02:00.

Procurorul Parisului, Rémy Heitz, care efectuează ancheta asupra atacului de la Strasbourg, a organizat o conferință de presă la Curtea Supremă din Strasbourg.

Magistratul, care a mers la locul atacului de marți seara, a făcut un prim bilanț al investigațiilor, în timp ce poliția desfășoară acțiuni de căutare a suspectului, un bărbat de 29 de ani, cu fișa S (indicator utilizat de autoritățile de aplicare a legii pentru a semnala o amenințare la adresa securității naționale) pentru radicalizare islamistă și cunoscut pentru fapte de încălcare a dreptului comun.

Fluxul de știri
0