Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția: Șoferul care "s-a dat mort" a reapărut pe drumurile din țară – Video

CC0 / Pixabay / Aghilms / Viteză
Viteză  - Sputnik Moldova
Abonare
Un șofer buclucaș le-a dat bătăi de cap polițiștilor pentru că nu a oprit la indicația acestora și a opus rezistență când a fost oprit.

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Polițiștii au somat un șofer să oprească mașina pentru că a încălcat limita de viteză, iar acesta a accelerat și a încercat să fugă. Inspectorii de patrulare au reacționat prompt și au oprit automobilul la scurtă distanță, însă șoferul a blocat portierele mașinii, refuzând categoric să prezinte actele. El a motivat că nu le are. Totul s-a întâmplat în municipiul Bălți.

Ulterior, polițiștii au cerut șoferului să coboare din mașină pentru a fi dus la sediul Regimentului de Patrulare Nord pentru a fi audiat. Șoferul buclucaș a fost înștiințat că va fi aplicată forța fizică în cazul se va împotrivi să îndeplinească cerințele legale ale Poliției.  

деньги  - Sputnik Moldova
Societate
Autoritățile au stabilit câți bani ne vor da în cazul în care murim

Bărbatul nu a ținut cont de avertizările oamenilor legii și manifesta un comportament agresiv. Astfel, polițiștii au fost nevoiți să-l scoată pe individ cu forța din mașină și să-i pună cătușele pe mână. Șoferul este un tânăr de 20 de ani din municipiul Bălți. Acesta a fost documentat pentru că nu a oprit la indicația oamenilor legii ignorând să colaboreze cu polițiștii, dar și pentru că a opus rezistență și nu a prezentat actele.

Inspectoratul Național de Patrulare menționează că în perioada 2017-2018, în privința acestui șofer au fost întocmite 53 de procese-verbale pe diferite încălcări din domeniul circulației rutiere.

Totodată, în instanța de judecată au fost remise 13 procese-verbale pentru care se prevede privarea de dreptul de a conduce vehicule, iar 9 procese-verbale pentru schimbarea sancțiunii din amendă în privare de dreptul de a conduce vehicule. În privința șoferului mai sunt intentate și 2 dosare penale pentru huliganism și conducerea unității de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

Rușinos și criminal: Iată ce a făcut un polițist de patrulare>>>

Reamintim că în luna august a anului curent, acest tânăr a postat pe o rețea de socializare că ar fi pariat că parcurge distanța de la Bălți la Chișinău în doar 40 de minute. Ulterior, un prieten de al său a făcut o farsă publică precum că acesta a decedat în drum, într-un accident rutier.

Fluxul de știri
0