Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bărbații dintr-o țară se plâng că prezervativele sunt prea mici

© AP Photo / Aaron FavilaPrezervative
Prezervative - Sputnik Moldova
Abonare
Un ministru al Sănătății a solicitat companiilor care produc prezervative să ajusteze mărimea acestora după necesitățile tinerilor din țara sa.

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. Un ministru al Sănătății s-a plâns că prezervativele sunt prea mici pentru bărbaţii din țara sa. Este vorba despre țara africană Zimbabwe.

În timpul unui eveniment de prevenire a contaminării cu HIV/SIDA, ministrul Sănătății a declarat că un tip de prezervativ popular în rândul tinerilor este importat din China, dar că bărbații se plâng adesea că produsele sunt prea mici, potrivit media locale.

Prezervativele ce ar trebui să fie gratuite, sunt vândute la Piața Centrală - Sputnik Moldova
Video
Cum ajung prezervativele ”gratuite” să fie vândute la Piața Centrală

”Regiunea de sud a Africii are cea mai mare incidenţă a HIV şi noi promovăm utilizarea prezervativelor. Tinerii au o anumită marcă de prezervative care le place. Importăm prezervative din China şi unii bărbaţi se plâng că sunt prea mici”, a declarat ministrul.

Ulterior, producătorul de prezervative în cauză a declarat că firma sa plănuieşte să fabrice prezervative de mărimi şi texturi diferite.

Potrivit medicilor, prezervativele sunt în trei mărimi: mic, standard şi mare. Şi la fel de adevărat este că foarte multe cupluri nu se bucură pe deplin de actul sexual şi din cauză că la mijloc se află mărimea nepotrivită. O cercetare efectuată de o companie americană a stabilit că 86 la sută din cei care au încercat şi alte varietăţi de prezervative decât cele cu care erau obişnuiţi, au mărturisit că li s-a îmbunătăţit viaţa sexuală, tocmai pentru că au descoperit în acest timp măsura potrivită. 

Fluxul de știri
0