Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vremea rea a făcut noi victime: Un microbuz a ajuns cu roțile în sus la Hâncești – Foto

© Photo : IP HânceștiMicrobuz răsturnat
Microbuz răsturnat - Sputnik Moldova
Abonare
Un microbuz de pe linia Chișinău – Cahul a ajuns în șanț după ce a derapat de pe carosabil din cauza ghețușului.

Chișinău, 19 nov – Sputnik. Un minor și cinci maturi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce microbuzul în care se aflau a derapat de pe șosea și a ajuns cu roțile în sus. Totul s-a întâmpla pe șoseaua Leova–Chișinău, la ieșirea din localitatea Sărata Galbenă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de Cristina Vicol, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești.

Снег - Sputnik Moldova
Ciclon în Moldova: ninsori puternice, nămeți și ghețuș

Potrivit primelor informații, şoferul de pe cursa de microbuz Cahul-Chişinău nu a ţinut cont de condiţiile meteo nefavorabile, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un canal de scurgere de pe acostament. În microbuz se aflau 19 pasageri. Trei bărbaţi, două femei şi un copil de 16 ani au fost transportaţi la spitalul din Hânceşti pentru îngrijiri medicale. Ceilalți pasagerilor s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Oamenii au fost preluaţi de un alt maxi-taxi pentru a ajunge la destinaţie. Microbuzul implicat în accident avea cauciucuri de iarnă. Toate circumstanţele producerii accidentului urmează a fi stabilite de oamenii legii. Polițiștii recomandă șoferilor să circule prudent pentru că pe șosele se va forma polei. Pentru a eficientiza traficul rutier, pe traseele din țară au fost mobilizați 110 inspectori de patrulare.

© Photo : IP HânceștiMicrobuz răsturnat
Vremea rea a făcut noi victime: Un microbuz a ajuns cu roțile în sus la Hâncești – Foto  - Sputnik Moldova
Microbuz răsturnat
Fluxul de știri
0