Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Cum va fi vremea pe 27 august, dar și de Sfânta Maria

© Sputnik / Miroslav RotariДеревья
Деревья - Sputnik Moldova
Abonare
De Ziua Independenței ne vom bucura de vreme frumoasă și temperaturi de până la 34 de grade Celsius.

CHIȘINĂU, 27 aug — Sputnik. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi în toată țara vremea va fi frumoasă și fără precipitații. Până pe data de 30 august este instituit cod galben de pericol excepțional de incendii.

Сильный ливень - Sputnik Moldova
Societate
Top 5 greșeli făcute de șoferi pe timp de ploaie torențială

Temperatura aerului va urca astăzi până la 35 de grade Celsius. În partea de nord a țării, temperatura aerului va fi de 29 de grade, iar noaptea va coborî până la 15 grade. În centru țării, miercurul din termomentre va urca până la 34 de grade ziua, iar noaptea vor fi 16 —19 grade. În sud se vor înregistra până la 35 de grade Celsius, iar noaptea vor fi 17-20 de grade.

Vântul va sufla din nord-vest cu 5 — 10 metri pe secundă, presiunea atmosferică, normală. În data de 28 august, de Sfânta Maria, vremea se va răci puțin. Temperatura aerului va fi de 22 — 27 de grade la nord, iar în centru și sud va fi cu unu, două grad mai mult. Specialiștii prognozează ploi de scurtă durată cu descărcări electrice în toată țara.

Fluxul de știri
0